OTA YHTEYTTÄ

ajankaiku@gmail.com

Kristiina
050-3748 604

Anette
040-8257 651

Ajankaiku.com

Copyright: Ajankaiku

Valokuvat/ Layout:
Sampsa Sundqvist

Tykkää meistä fb:ssä!

Share |

"AIKOJEN ALUSTA"

 • Syyskuu 2013 AjanKaiku syntyi
 • Kristiina Teerikankaan ja Anette Kanten perustama ohjelmantarjoaja/ palveluntarjoaja AjanKaiku on perustettu!Käykää tutustumassa sivuihimme ja sukeltamassa syvemmälle tarkastamaan hahmojamme ja ohjelmatarjontaamme. 
 • Jouluisia Wanhan Ajan Tarinoita esitettiin ensimmäistä kertaa 21.10.2013 kutsuvieraille. Talven tuntua oli ilmassa. Täti Sofia ja neiti Adelina kertoivat jouluisia tarinoita ja kierroksen päätteeksi Laivurintalossa kahvitarjoilua. 
 • 25.10.2013 oli toisen kierroksen vuoro. Kolmas kierros pidettiin 6.11.2013.
 • Ollaksemme päivän ajassa ja hengessä kiinni avasimme facebook-sivut 19.11.2013.
 • "Jouluisia Wanhan Ajan Tarinoita"
  Täti Sofia ja neiti Adelina ihastuttavat Teitä hurmaavilla jouluisilla tarinoillaan Neristanissa. Tuomme hyvää mieltä ja joulun henkeä kiireen keskelle.Lumipeite ei ole vielä katujamme peittämässä ja lumihiutaleet eivät leiju taivaalta, mutta ei kannnata huolestua siitä, me tuomme Teille joulun tunnelmaan ja mielikin voi herkistyä. Puuttuko Teiltä pikkujouluohjelma tai tarvitsette kevennystä joulukiireen keskellä?Ota yhteyttä ja kerro toiveesi, me tulemme apuun ilomielin. (marras-joulukuu 2013).

 • AjanKaiku (Anette & Kristiina) toivottaa kaikille 

  Hyvää Uuuta Vuotta 2014!
  Kiitämme myös kaikkia jotka tukevat työtämme ja ovat tehneet yhteistyötä meidän kanssamme.
  AjanKaiku (Anette & Kristiina) önskar alla
  Gott Nytt År 2014!
  Vi tackar alla som stödjer våran arbete och ni som har samarbetat med oss.
 • Uusi vuosi on alkanut ja uudet haasteet odottavat meitä kaikkia. Käy katsomassa www.youtube.com ja hae ajankaiku, juorupeilin takaa. Näet pienen pätkän meidän palveluamme.

 • Täti Sofia ja neiti Adelina ovat lähdössä pitkälle matkalle, Helsinkiin asti.

  Kuulivat, että siellä järjestetään matkamessut.

  On kyllä jännittävää lähteä junalla ja olla monta päivää Helsingissä.

 • Mitenkähän täti sofia pärjää Adelinan kanssa, kun neiti on vielä niin vallaton.

 • Terveisiä suuresta maailmasta, Helsingistä matkamessuilta. Niin täti Sofia myi neiti Adelinan Tunisiaan. Täti sofia oli mielissään hyvästä kaupasta, kameleita 20, elefantteja 15, apinoita 2 ja puolet yrityksestä. Näille eläimille Kokkolan Neristan on vain liian kylmä pakkasella.
  et-lehdessä oli juttua, www.nettiet,fi/teemat/ajankohtaista
  Messuilla Tarinakone oli vieraanamme,http://www.slideshare.net/tarinakone 
  http://www.tarinakone.fi/blogi/matkamessuilla-2014-nahtiin-myos.hahmoja
 • Syksyn tuoksua on jo ilmassa. Luonnon vihreys muuttuu puna-keltaisiksi väreiksi ja illat hämärtävät. Syksy on kaunista aikaa ja me tulemme mielellään ihastuttamaan Teitä hahmoillamme niin sisä- ja ulkotiloissa.  Olemme Teitä varten ja valmiita tempaisevalle ohjelmalle viihdyttämään Teitä. Tulemme myös Kokkolan rajojen ulkopuolelle. Kilometrit eivät ole meidän esteenä. Hurmaavat hahmomme odottavat Teidän yhteydenottoanne ja räätälöimme ohjelman toiveittenne mukaisesti. Rohkeasti ottakaa yhteyttä sähköpostilla tai telefoonilla. 

  Seuraatka meitä myös facebookissa ja tykätkää meistä.

 • Hyvää Uutta Vuotta 2015.
 • Lumi on peittänyt maan, mutta se ei meitä haittaa. Teemme ohjelmia ympäri vuoden, joten ottakaa yhteyttä ja suunitellaan Teille mukava hetki irtautua arjen kiireistä. Ohjelma voidaan tehdä kiertäen Neristanissa, Kokkolan vanhassa puukaupunkiosassa tai toivomassanne paikassa.Ihastuttavassa 1800-luvun Laivurintalossa mahdollisuus tarjoiluun. Ottakaa yhteyttä ja pyytäkää tarjousta. Otamme huomioon toiveenne.Tervetuloa! Seuraatka meitä myös facebookissa ja tykätkää meistä.
 • ”Suuret lumihiutaleet putoilevat kinosten päälle, jotka reunustavat Neristanin katuja ja talojen kivijalkoja. Lapset ovat tehneet lumilyhtyjä avoimien porttien viereen, joista kynttilän lämmin valo kurkistelee leikitellen. Kinokset talon vierellä ovat  niin korkeat, että jopa pieni Otto poika voi tuntea itsensä suureksi ja onhan se kiva siitä vaikka suksilla yrittää laskea.” Lähde hurmaavien hahmojen kanssa kierrokselle, tulemme myös Teidän toivomaanne paikkaan.  Ihastuttavassa 1800-luvun Laivurintalossa on mahdollista tilata tarjoilua. Portti on avoinna talviseen pihaan ja takkatulen ääreen.  

  Tarvitsetteko ohjelmaa ja piristystä talvi päiväänne. Olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä. Otamme huomioon toiveenne.

 • Lukekaa blogi talven tarinoista lapsille, http://kokkolakarleby.blogspot.fi/
 • Ensilumi on luonut valkoisen peitteen maahan ja kohta laskemme päiviä ja öitä jouluaattoon. Ennen vuoden suurta juhlaa on kuitenkin aika vietää pikkujoulua. 

  img_3052_2.jpgJoulun tuoksuisessa 1800-luvun Laivurintalossa on mahdollista tilata jouluista tarjoilua tarinan kera. 

  Tarvitsetteko jouluista ja hauskaa ohjelmaa pikkujoulujuhlaanne? Lähtekää ihastuttavien ja hauskojen hahmojemme kanssa jouluiselle kierrokselle. Kerromme tarinoita toivomassanne paikassa tai kävellen Neristanissa, Kokkolan vanhassa puukaupunginosassa. 

  Olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä. Lähdemme mielellämme kierrokselle kansanne tai tulemme toivomaanne paikkaan. Otamme huomioon toiveenne.

  Tervetuloa!

 • Tervetuloa vuosi 2016.

  Haluatteko tarinoita menneiltä ajoilta ja hauskaa ohjelmaa tilaisuuteenne? Lähtekää ihastuttavien ja hauskojen hahmojemme kanssa talviselle kierrokselle  

  Kerromme tarinoita toivomassanne paikassa tai kävellen Neristanissa, Kokkolan vanhassa puukaupunginosassa. 

  Ottakaa yhteyttä ja kertokaa minkälaista ohjelmaa haluatte. Otamme huomioon toiveenne.

  1800-luvun Laivurintalossa on mahdollista tilata tarjoilua tarinan kera. 

 • Kuuletteko jo syksyn havinaa ja näkyvätkö syksyn värit luonnossa? Kesä on takanapäin, mutta ei hätää, tarinat jatkuvat.

  Kiinnostaisivatko piikojen kummitustarinat pimenevässä syysillassa....huh pelottaa...

  WP_20150604_15_46_17_Smart.jpg

  Haluatteko tarinoita menneiltä ajoilta ja hulvattoman hauskaa ohjelmaa tilaisuuteenne? Lähtekää ihastuttavien ja hauskojen hahmojemme kanssa kierrokselle tai tulemme toivomaanne paikkaan.  

  Hahmojemme esityksessä kerromme tarinoita ja historiaa mieleen painuvalla tavalla. Neristan, Kokkolan vanha puukaupunginosa ja monia muita tarinoita meillä on "taskussamme". Räätälöimme myös toivovomianne tarinoita.  

  Ottakaa yhteyttä ja kertokaa minkälaista ohjelmaa haluatte. Otamme huomioon toiveenne.

  1800-luvun Laivurintalossa on mahdollista tilata tarjoilua tarinan kera. 

  Tervetuloa!

  Seuraatkaa meitä myös facebookissa ja tykätkää meistä.