OTA YHTEYTTÄ

ajankaiku@gmail.com

Kristiina
050-3748 604

Anette
040-8257 651

Ajankaiku.com

Copyright: Ajankaiku

Valokuvat/ Layout:
Sampsa Sundqvist

Tykkää meistä fb:ssä!

Share |

ak_synty_fiiliskuva.jpg
MITEN AJANKAIKU SYNTYI?

Sanotaan, että kaksi päätä on parempi kuin yksi.

Ainakin AjanKaiun syntymisessä tämä on ehdottomasti pitänyt paikkansa. Emme olisi pienessä mielessämmekään uskaltaneet ajatella, että unelma ja toive, jota olemme jo monen vuoden ajan hautoneet, olisi joku päivä totta.
Kaikella on oma aikansa ja kaikella on tarkoituksensa. Niin olemme aina uskoneet. Ja niin uskomme edelleen. Nyt on AjanKaiun aika. Me molemmat olimme työskennelleet tahoillamme vuosia. Haaveet ja unelmat jostain uudesta haasteesta olivat olleet mielemme vankina jo pitkään, mutta miten murtaa kahleet ja aloittaa jotain uutta.

Ehkä se oli jonkinlaista telepatiaa kun puheemme kääntyi rooliopastuksiin ja huomasimme yhteisen kiinnostuksen kohteen. Tästä se alkoi. Soitimme ompelijalle ja esitimme toiveemme 1800-luvun hienoista puvuista. Seuraava pysähdys oli kangaskauppa ja voi kuinka niitä kankaita hipelöimme ihmeissään pää pyörällä. Onneksi soitimme ompelijan avuksi ja lopulta kumpikin löysi oikeanlaisen kankaan.

Asiat alkoivat edetä siihen suuntaan, että eräänä päivänä totesimme: haaveistamme tulee totta. Tapaamisiin ja suunniteluihin meni monia päiviä, useita tunteja ja monta kuppia kahvia ja teetä herkullisten kotileivonnaisten kera. Innostus kasvoi kasvamistaan ja tarinat saivat siivet. Me ihan näimme kuvina mielessämme miten kaikki toimii. Eikä se unelmointi päivään loppunut, se jatkui yöllä unissamme.

Nimikin piti keksiä, eikä se ollut helppoa. Nimessä pitäisi olla meidän kummankin alkukirjaimet ja sen pitäisi myös viitata menneeseen. Eräänä päivänä oikea nimi tuli mieleemme kuin ihmeen kautta. Olimme vanhalla museoalueella toisella paikkakunnalla ja vieraillessamme museokaupassa välähti mieleemme - AjanKaiku.

Tottakai, siinä se on. Siinä on kummankin nimen alkukirjaimet ja nimi sopii elämyksellisiin tarinoihimme menneestä ajasta. Sen nimen alle sopivat myös Kristiinan puoti Laivurin pihatuvassa, sekä kahvi ja suussa sulavat kotileivonnaiset Laivurintalossa tai pihapiirissä.

Ei voi olla muuta nimeä meidän yhteiselle kiinnostuksellemme kuin AjanKaiku. Kaiku menneestä ajasta, jonka me tuomme tähän päivään ilahduttamaan ja ihastuttamaan kiireen keskellä.

Olet lämpimästi tervetullut aikamatkalle meidän kanssamme.